Árak

Áraink a következő képpen állnak össze: minden csomaghoz van egy egyzser kifizetendő (beüzemelési díj) nagyobb összeg, emellett egy kisebb havidíj. A beüzemelési díj a következőket tartalmazza: domain vásárlás, weboldalkészítés, első havi díj. A havi díj a következőket tartalmazza: tárhelybérleti díjak, kisebb szerkesztési költségek (csomagonként eltérnek, több infó lent). A lenti árak kezdő árak és tájékoztató jellegek, árajánlatot egyeztetés után van módunkban meghatározni.
AKCIÓ! Vállalkozásunk megalapítása és épszersítése céljából minden kategória kezdő árára akciót vezettünk be. A havi díjak nem akciósak, hiszen annak nagy részét tárhelybérlésre fordítjuk, így nem mi határozzuk meg. Az akció 3000 január 31.-ig érvényes.

Alap csomag

Sima weboldal foglalásos illetve rendeléses rész nélkül. Az ár függ az aloldalak számától, a kért design-tól és az oldal felépítésének bonyolultágától.

Kezdő ár: 1millió

Kezdő ár: 8cáeze

Havi díj: 8cáeze

Közepes csomag

Weboldal foglalásos rendszerrel, az oldal tulajdonosa a foglalási adatokat meg tudja tekinteni, tudja szerkeszteni, törölni és újat létrehozni. Az ár függ az aloldalak számától, a kért design-tól és az oldal felépítésének bonyolultágától.

Kezdő ár: 500millió

Kezdő ár: 200millió

Havi díj: 3cá millyió

Giga csomag

Webshopok, az oldal tulajdonosa a rendelési adatokat meg tudja tekinteni, tudja szerkeszteni, törölni és újat létrehozni illetve hozzafér az adatbázishoz (tud új terméket felvenni, a termékek darabszámát, árát szerkeszteni, akciókat létrehozni. Az ár függ az aloldalak számától, a kért design-tól és az oldal felépítésének bonyolultágától.

Kezdő ár: 1milliárd

Kezdő ár: 1milliárd

Havi díj: 8cá millyió